Lid worden? Samen staan we sterker

Bent u een ondernemer met een Family Entertainment Center in Nederland? Sluit u dan aan bij de FEC Nederland. Als brancheorganisatie vertegenwoordigen en behartigen wij de belangen van ondernemers van FEC’s in Nederland, met een focus op aanbieders van behendigheidsautomaten, videogames en kermisautomaten.

Als lid krijgt u toegang tot het netwerk van Family Entertainment Centers en praat u actief mee over belangrijke onderwerpen uit de branche. Samen zijn we een herkenbaar aanspreekpunt voor overheden, politiek, consument, media en andere belanghebbenden.

De voordelen van een lidmaatschap

Belangenbehartiging
FEC Nederland behartigt uw belangen als ondernemer en maakt zich hard voor een sterke en financieel gezonde positie van aangesloten FEC-ondernemers zodat u kunt ondernemen en investeren in kwaliteit.

Professionaliseren en kwaliteit
FEC Nederland werkt met haar leden aan het verder professionaliseren van de branche van Family Entertainment Centers en een aanbod van degelijke producten en diensten. Samen met de leden van FEC Nederland zetten wij ons in voor de maatschappelijke- en politieke acceptatie en de reputatie van Family Entertainment Centers en de sector als geheel.

Netwerk
FEC Nederland organiseert regelmatig bijeenkomsten om ondernemers met een FEC bij te praten over actuele ontwikkelingen binnen de branche, kennis te delen en een netwerk op te bouwen. De leden steunen elkaar als ondernemer en delen hun leerervaringen over verantwoord ondernemen.